21 Aralık Makedonya Türkçe Eğitim Bayramı Programı

23 Aralık 2019 13:59 Kavaklı Belediyesi 668

Başkan KOŞDEMİR Makedonya'da

Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR 21 Aralık Makedonya Türkçe Eğitim Bayramına katılmak üzere kardeş belediyemiz Konçe’ye gitti. Böyle anlamlı bir günde davetli olarak KONÇE'de olmaktan mutluluğunu ifade eden belediye başkanımız duygularını şu sözlerle ifade etti.
Öncelikle Konçe’nin benim için ayrı bir yeri bulunmaktadır. Beldemde yaşayan bir çok vatandaşım Konçeden göç etmiş olup,burada hala akrabaları bulunmakta ve karşılıklı gidiş gelişleri devam etmektedir.
Bu kapsamda Makedonya’da yaşayan tüm hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini temsil eden ‘’21 Aralık Makedonya Türkçe Eğitim Bayramı’nın ‘’ iki ülke için de hayırlara vesile olmasını diliyor, dostluğumuzun daha uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. diyerek sözlerini tamamladı.