23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

22 Nisan 2020 12:39 Kavaklı Belediyesi 164

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 100. Yılını Coşku ile Kutluyoruz

Belediye Başkanımız Gürel Koşdemir Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 23 Nisan 1920 tarihinin milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edildiği tarihtir. milli egemenliğimizin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunun tarihe altın harflerle yazıldığı gündür. Bu özel günün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmiş olması, ülkemizin daha güzel günlere çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin ifadesidir. 23 Nisan, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması bakımından da ayrı bir öneme sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığımızın ve milli egemenliğimizin sembolü olan, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlarken, bu güzel günlerin dünyaya barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.