23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

22 Nisan 2022 12:09 Kavaklı Belediyesi 84

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

102 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni büyük bir özveri ile açan kahramanlar, dünyaya insanlık ve demokrasi dersi verdiler. O kahramanlar ki, esaret nedir bilmeyen bu millete zincir vurmanın nasıl bir boş çaba olduğunu bir kez daha dünyaya gösterdiler. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelemizin aziz şehitleri ve kahraman gazilerini rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Gürel KOŞDEMİR

Kavaklı Belediye Başkanı