24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım 2019 10:29 Kavaklı Belediyesi 1666

Öğretmenlerimize Başkan KOŞDEMİR'den Ziyaret

Kavaklı Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü beldemiz Kavaklı Atatürk İlköğretim Okulu ve Şehit Varol Çalışkan İlköğretim Okullarında kutladı. Beldemiz Öğretmenleriyle birlikte pasta kesen Başkanımız Gürel KOŞDEMİR “Emekle ve alınteriyle geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

''ALINTERİ VE EMEKLE GELECEĞİMİZİ KURUYORLAR. EĞİTİME YATIRIM , ÜLKEYE YATIRIMDIR.’’
Kavaklı Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR ''Alınteri ve emekle geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimizi kutluyorum, Eğitime yatırım, ülkeye yatırımdır. Başta, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizleri aydınlık yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum” diyerek öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti.