30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2024 13:49 Kavaklı Belediyesi 69

Kavaklı Belediye Başkanımız Ufuk İN, 30 Ağustos Zafer Bayramı gününün anlam ve önemini şu sözlerle ifade etti.

“Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamlenin yapıldığı tarihin adıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği ve dünyaya kabul ettirdiği bu çok anlamlı Zaferin yıldönümünde, bugün millet olarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu bir gerçektir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, büyük bir coşku ve umutla kutluyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor. Tüm Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.