8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI...

09 Mart 2021 15:00 Kavaklı Belediyesi 500

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine binaen başkanımız ve belediye personelimiz eşliğinde kolonya ve maske  dağıtımı gerçekleştirildi.

Başkan KOŞDEMİR ; “8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle beldemiz Salı pazarında  halkımıza kolonya ve maske  dağıtımı gerçekleştirdik.. Kadınlarımızı unutmak istemiyoruz. Bugünü anmak hatırlamak istiyoruz.  Kadınlarımız da burada bizim kendilerini hatırladığımızı bilsinler diye her birine kolonya ve maske takdim ediyoruz.  Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Veda Hutbesinde tüm insanlara hitaben, “Ey insanlar kadınların haklarını gözetmenizi ve bu hususta Allah’tan korkmanızı tavsiye ederim” demiştir. Bizde buradan kadınlarımızın hakkını, hukukunu gözetmemizi ve onlara daima iyi davranmamızı, her birimizin bir annenin çocuğu olduğunu unutmadan kadınlarımıza şefkat ve sevgi göstermemiz gerektiğini tavsiye ediyorum. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.